Kunstwerk de Zevenster te Wouw

Het kunstwerk is geplaatst ter ere van de voormalige bierbrouwerij De Ster in Wouw. Vrijdagmiddag werd het beeld op feestelijke wijze onthuld, in het gezelschap van bewoners van de wijk De Ster, die op de locatie van de oude brouwerij is gebouwd. Ook wij waren met een groot gedeelte van ons team aanwezig bij deze onthulling.

De Zevenster is een ster gevormd uit zeven zevens. Iedere punt symboliseert een onderdeel van het, uit zeven fases bestaande, brouwproces van bier. Ook staan er in woonwijk De Ster 7×7 huizen.

Na de onthulling werd er door de ruim 100 aanwezigen geproost met een speciaal gebrouwen “zevenster-biertje” op het nieuwe kunstwerk in Wouw. Het is leuk dat ons vakmanschap en onze mogelijkheden met staal ook dicht bij huis voor iedereen te zien zijn.

ARTIKEL INTERNETBODE

Ontwerp de zevenster wouw

Mooie wandeling in Wouw maken en meteen een blik werpen op dit kunstwerk van Karel Schrooyen? Volg onderstaande link. Veel plezier gewenst!

WANDELROUTE DE STER VAN WOUW

Laatste nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

Kunstwerk Euromastpark te Rotterdam

Kunstwerk Euromastpark te Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam hebben wij een speciaal cortenstalen kunstwerk mogen vervaardigen.
Lees dit bericht
Kunstwerk ‘de Zevenster’ onthuld in Wouw

Kunstwerk ‘de Zevenster’ onthuld in Wouw

Op 8 september werd onder grote publieke belangstelling het door ons vervaardigde kunstwerk "De Zevenster" onthuld in Wouw.
Lees dit bericht
Ferna in de Jeugdronde 2023

Ferna in de Jeugdronde 2023

Het zit er weer op! We kijken terug op een geweldige Jeugdronde.
Lees dit bericht